14 huhtikuuta 2012

Kierivä muotinäytös


Tässäpä esittelykierroksella uusi norsupaita ja viimeisimmät taidot :) Kahden viikon päästä meillä vietetään jo toisia synttäreitä, hurjaa.

Kuukauden päivät ehti tämä body lojua odottamassa viimeisiä neppareita ennen kuin sain tuon vaativan viimeistelyn tehtyä. Huoh. Leikattuna olisi muutama trikoovaate, jotka myös odottavat ompelua, mutta kun niistä kaksi on näitä bodyja (miten tää niinku taipuu?) niin yhtäkkiä tympäsee.. Neppareiden laitto ei ole mun juttu. Mutta niin. Tässä siis tämä norsubody. Kivahan siitä tuli kuin mikä.



Kangas on (todennäköisesti) Ikasyriltä
Kaava Ottobre 01/2012

Lopuksi vielä tällainen pysäytyskuva täältä meiltä, kun olen viime päivinä katsellut eteläisemmän Suomen blogeista paljasta maata ja pihasuunnitelmia... Meidän pihassa lunta lötköttää vielä puolisen metriä ja kurarapakkoa ja lötkövelliä on tarjolla joka nurkalla. Tänään vettä on satanut, pitäisikö sanoa onneksi, ihan koko päivän, joten toivottavasti nuo kinoksetkin saavat pian kyytiä, yök. (Ai niin, sekin vielä, että viime vuonna tähän aikaa meidänkin pihalla jo haravoitiin!)


4 kommenttia:

  1. Kylläpä Pottukin on jo iso ja taitava! Yhtä toivoton on lumitilanne meidänkin pihassa. Ihan ärsyttää etelän ihmisten krookus-fiilistelyt... :)

    VastaaPoista
  2. Ihana ja iso tyttö sielläkin jo! Täällä täytettiin kaksi jo eilen :) Ja hui mikä lumimäärä!! Näin täällä etelässä sinivuokkoja jo kolme viikkoa sitten...
    Elli

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti lumet sulavat nopeasti!
    Ihana norsukuosi!
    Minulla on yksi etuhalkioinen paita odottamassa neppareita, mutta en uskalla laittaa niitä kun pelkään että tuhoan kankaan...

    VastaaPoista
  4. Kyllä se kesä tulla tupsahtaa ihan pian! muistan itsekin noin 25 vuoden takaset neppariongelmat. Lopulta kyllästyin ja kävin kangaskaupassa laitattamassa ne! Ei ollut kallista, mutta säästi hermoja ja tuli hyvä mieli!
    tv memme

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät sanasen!